Снимка БулфотоДепутатът от ДПС Йордан Цонев коментира в сутрешния блок на Нова

...
Снимка БулфотоДепутатът от ДПС Йордан Цонев коментира в сутрешния блок на Нова
Коментари Харесай

Йордан Цонев: България продължава пътя си към еврото

Снимка Булфото

Депутатът от ДПС Йордан Цонев коментира в утринния блок на Нова телевизия идното влизане на България в чакалнята за еврозоната.

Той съобщи, че страната ни е казус, тъй като няма нито една страна, която е в еврозоната и е имала закрепен курс на валутата си, написа вести.бг.

Припомняме ви, че темата  за еврото е основала блъсканица и това е довело доста хора да обменят левове.

Всичко към този момент е наред, съобщи Цонев и разясни, че 48 часа е работено, с цел да не спре пътят на България към еврото.

Иначе по думите му, радостите ще бъдат доста повече, когато влезем в еврозоната и българите ще го схванат това. Той разясни, че думите му са от позицията на експерт, а не като представител на опозицията.

„ България продължава пътя си към еврото с корав курс и в случай че цената да влезем в Еврозоната е да променим курса, това няма да се случи “, изрично заяви Йордан Цонев и разясни: „ Българските жители би трябвало да бъдат спокойни “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР